Op weg naar de trimsalon

Ondanks alle goede zorgen zullen veel honden het bezoek aan de trimsalon als "niet leuk" ervaren. Om dit toch wat aangenamer te maken voor uw hond, voor uzelf en voor mij, geeft ik u hieronder graag wat tips!

Bent u de trotse bezitter van uw nieuwe pup, ga dan op jonge leeftijd eens kennis maken in de trimsalon. Begin hier zo vroeg mogelijk mee zodat uw hondje alvast wat kan wennen.

 

  • Begin zelf al zo jong mogelijk met borstelen, kammen, wassen en föhnen. Ook het aanraken van de voetjes,teentjes en tandjes, de staart en de oren zorgt voor een soepelere gewenning in de toekomst.
  • Wanneer u uw hond bij de trimsalon binnenbrengt, zal hij of zij vaak wat meer aandacht gaan trekken en steun gaan zoeken bij u. Probeer zo rustig mogelijk te blijven, want anders gaat u zijn gevoelens en gedrag versterken.
  • Probeer uw hond onderweg naar de trimsalon zo droog mogelijk te houden! Een natte vacht is bijna of niet behandelbaar.
  • Laat uw hond niet teveel eten/drinken voordat hij of zij naar de trimsalon gaat.
  • Doordat de behandeling een aantal uren kan duren is het verstandig om uw hond even goed uit te laten voordat u hem of haar naar de trimsalon brengt. Het is vervelend als uw hond zijn behoefte zo lang in moet houden, of zijn behoefte in de trimsalon doet.
  • Het is verstandig om uw hond aangelijnd naar de trimsalon te brengen. Wanneer ik tijdens de behandeling ergens rekening mee dien te houden (loopsheid, lichamelijke klachten, besmettelijke aandoening), stel ik dit zeer op prijs als u dat van tevoren even vermeldt.
  • Indien u weet dat uw hond ergens agressief op kan reageren, zou ik het heel fijn vinden als u dit op voorhand vertelt. Ik weet dan wat we eventueel kunnen verwachten.
  • Tenslotte zou het heel fijn zijn wanneer u uw hond vrij van vlooien naar de trimsalon brengt. Mocht ik tijdens de behandeling onverhoopt toch vlooien tegenkomen, dan reken ik een toeslag van €15,00 Deze toeslag is ongeacht de hoeveelheid vlooien of de grootte van de hond

Maandag: Gesloten

Dinsdag :   9:00 - 17:00

Woensdag: 9:00 - 17:00

Donderdag: 9:00 - 17:00

Vrijdag:  9:00 - 17:00

zaterdag: Gesloten

zondag: Gesloten

Trimsalon Nino

Nadine Vos

Prinsenhoeven 7  

5017 GC Tilburg

06-19687013

info@trimsalonnino.nl